Een muzikale ontmoeting van culturen

Zaterdag 12 oktober Franciscus Huis Weert

WEERT – De geweldige ambiance van het Franciscus Huis in Weert vormt het ideale decor voor een muzikale verbroedering van culturen. De Nederlandse, Russische en Eritrese cultuur treffen elkaar tijdens een muziekevenement voor het goede doel.

Drie veelbelovende jonge muzikanten van het vermaarde Rimsky-Korsakov Conservatorium uit St. Petersburg spelen de sterren van de hemel. Het drietal behaalde veel nationale en internationale prijzen en treedt op tijdens galaconcerten en festivals over de hele wereld.
Hiernaast treedt een groep Eritreeërs van de Tewahedo-kerk op met muziek en dans. Het evenement wordt georganiseerd door de beide Rotary clubs van Weert. De opbrengst komt volledig ten goede aan goede kinderdoelen binnen de Eritrese gemeenschap.
De in Nederland wonende Russische muzikante Olga van der Pennen verzorgt de presentatie van het evenement.

ZATERDAG 12 OKTOBER 2019 – 16.00 TOT 18.30 UUR
Franciscus Huis Weert, Biest 43A

De entreeprijs voor volwassenen is 15 euro. Kinderen tot 16 jaar betalen 7,50 euro. Iedereen is welkom bij deze muzikale ontmoeting van culturen.