Cultureel Lint 2019

dé uitmarkt van Weert

WEERT – Het Cultureel Lint; dé uitmarkt van Weert is van start gegaan vanmiddag. Het cultureel lint is de start van een gloednieuw cultureel seizoen. 

De diverse pleinen, buiten- en binnen locaties in de Weerter binnenstad zijn omgetoverd tot een dynamische culturele beleving. Het centrum van Weert is tot 19.00 uur dé plek voor families, vrienden, jong en oud om zich te laten amuseren, verrassen en laten informeren.

Professionele- en amateurkunstenaars, verenigingen en culturele instellingen laten het publiek genieten van allerlei kleine, gratis voorstellingen op het gebied van muziek, theater, literatuur, beeldende kunst en meer. Pleinen worden gevuld met verrassende podia en straattheaterartiesten brengen de winkelstraten op deze koopzondag nog meer tot leven.

Programma https://cultureellint.nl/ 

Vorig artikelIvo Krewinkel nieuwe pastoor Weert
Volgend artikelDagkrabbel 265/365