ETF techniek voor tweede keer op rij winnaar

NEDERWEERT – ETF Ride Systems uit Nederweert heeft voor de tweede keer op rij, tijdens de internationale vakbeurs IAAPA EXPO EUROPE in Parijs, de prijs gewonnen voor “de beste toegepaste techniek”.

Deze keer was de prijs verbonden aan de attractie Popcorn Revenge welke eerder dit jaar bij Walibi in België geopend is. Het gaat hier om een nieuwe toepassing van niet baangebonden voertuigen van ETF, die in deze ride random door de attractie rijden. Een groot verschil met traditionele rides.

Naast deze mooie prijs, viel er nog meer te vieren. Winnaar van “de beste familie ride van het jaar” en “de beste nieuwe Europese ride” is ‘Sesame Street’ in Port Aventura in Spanje. Sally Corp. uit de USA was hierbij de leidende partner, maar de voertuigtechniek kwam wederom van ETF Rides Systems en ook hier werden de niet baangebonden Multi Movers van ETF ingezet. In de categorie “Beste darkride van Europa” won ‘Symbolica’ van de Efteling, met de ETF Multimover, de 2e prijs.

Deze prijzen dragen bij aan de erkenning dat ETF’s techniek nog steeds springlevend is. Een vervolg is over een paar weken te zien tijdens de grootste vakbeurs op dit gebied: de IAAPA EXPO in Orlando, USA waar ETF Ride Systems de nieuwste generatie trackless Xperience Mover voertuigen (met 3D bewegingen) toont. Tevens wordt dan het voertuig onthuld welke begin 2020 in gebruik genomen gaat worden in de nieuwe hoofdattractie van een groot park in de USA.

Vorig artikelOp reis met de Kindercolleges tijdens Kinderboekenweek op 9 oktober bij Bibliocenter Weert
Volgend artikelDagkrabbel 262/365