Jubilarissen en koningspaar bij Schutterij St.Odilia

OSPELDIJK – Op zondag 8 september werd bij Drumband & Schutterij St. Odilia Ospeldijk het jaarlijkse feestweekend gevierd. Tijdens dit weekend zijn Wim Janssen en Jo van Hugten in het zonnetje gezet omdat ze beiden al 40 jaar lid zijn van de vereniging.

Wim is jarenlang voorzitter en daarvoor al secretaris van St. Odilia geweest. Hij is dit jaar gestopt als bestuurslid, maar is nog altijd zeer actief betrokken bij alle activiteiten waaraan St. Odilia deelneemt. Ook op Jo van Hugten kan St. Odilia altijd rekenen. Hij zit in diverse commissies en heeft jarenlang dit feestweekend mee georganiseerd.

Beide heren bespelen al jaren een instrument bij onze drumband en zijn dan ook iedere week op de repetitie te vinden. Jo en Wim zijn in het verleden beiden koning geweest van onze vereniging en hebben door de jaren heen in diverse zestallen mee geschoten. Deze huldiging i.v.m. hun 40-jarig jubileum hebben ze dan ook zeker verdiend. Jo en Wim hierbij nogmaals van harte gefeliciteerd en dat er nog vele jaren mogen volgen!

In ditzelfde feestweekend heeft het koningsschieten plaatsgevonden. Voor de dames van de vereniging was er een primeur. Vanaf dit jaar schieten zij niet meer op een aparte vogel en kunnen zij dus zelf meedingen om het koningschap. Na een spannende strijd werd John Vermeeren de nieuwe koning.

Hij zal in 2020 met zijn vrouw Hilde Vermeeren als Koningspaar uittreden. Van harte gefeliciteerd en veel succes volgend seizoen!