Voorzitter RvB Edwin Delsing verlaat stichting Land van Horne

WEERT – Na 10 jaar als voorzitter van de raad van bestuur te hebben gefungeerd van stichting Land van Horne gaat Edwin Delsing de stichting per 1 november aanstaande verlaten.

In die jaren is met vereende krachten veel bereikt op het terrein van kwaliteit en zorg, personeel en samenwerking. Elk jaar is er een nieuwe/vernieuwde vestiging gerealiseerd en de financiële positie is onverminderd solide. De raad van toezicht dankt hem hiervoor, aldus drs. P. Silvis voorzitter van de Raad van Toezicht.

Als bestuurder kijkt Edwin Delsing terug op een drukke, maar fijne periode: “Het is een eer om bij Land van Horne te hebben mogen werken met bekwame en enthousiaste medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers. De jaren zijn voorbij gevolgen en het is tijd voor iets nieuws”, zegt Delsing.

Interim bestuurder Steven Han is gevraagd om het komend jaar het strategietraject van Land van Horne af te ronden en tevens de nieuwbouw voor centrale huisvesting van alle ondersteunende diensten te realiseren.

Vorig artikelEmile Florack vertrekt met vervroegd pensioen
Volgend artikelOpen Monumentendagen Weert druk bezocht