45 teams bij Greep naar de Hoorn

WEERT – Komende zaterdag gaat de 24e editie van de Greep naar de Hoorn van start met 45 deelnemers. De teams van ca. 9 deelnemers van bedrijven, verenigingen en serviceclubs uit Weert en omgeving zullen na een warming-up op de Industriekade uitzwerven naar de 12 verschillende spelen, die in en rond Weert zijn uitgezet.

“Alles lijkt erop, dat het ook dit jaar weer een prachtige Greep gaat worden” aldus Rob Verbrugge, voorzitter van de Stichting Greep naar de Hoorn. “We hebben weer een enorm aantal deelnemers, alle vrijwilligers van de verschillende serviceclubs staan te trappelen om alles te regelen en… het weer wordt weer prachtig”.

Tussen 16:00 en 17:00 uur in de middag komen alle teams weer samen bij Kinderpretland, waar na het spelen van het zogenaamde Directeurenspel de winnaar van de 24e editie van de Greep bekend zal worden gemaakt. De opbrengst van de Greep naar de Hoorn gaat naar verschillende goede doelen in en rondom Weert. “In 2018 heeft de Greep ruim 24 duizend euro opgebracht voor goede doelen, zoals de voedselbank, St. Martinus en verschillende sport verenigingen. We gaan er van uit, dat we ook dit jaar weer een soortgelijk bedrag zullen kunnen besteden”.

Vorig artikelStamtäöfelkes aflevering 62: Wi-jzoeë wêrrem?
Volgend artikelWeert stad in het groen – 256/365