Jubilarissen Harmonie Melodie der Peel

OSPEL- Op 8 september vond onze jaarlijkse ledenvergadering plaats. Dit jaar een bijzondere vergadering met twee jubilarissen: Ilse Veugen (15 jaar lid) en André Bongers (maar liefst 50 jaar lid).

Bovendien heeft de ledenvergadering Pieter Geuns benoemd tot ere-lid van onze vereniging.

Ilse Veugen.
Ilse is 15 jaar lid van Melodie der Peel. Begonnen op hobo binnen de vereniging. Verder was Ilse ook een drijvende kracht in de werkgroep van de Oktoberfeesten en organisator van het Preuvenement. Daarnaast zorgde zij enkele jaren voor het muziekarchief van de club.

André Bongers
Andre is al 50 jaar lid van Melodie der Peel. André heeft zich al die jaren laten zien als een zeer betrokken lid van de vereniging en heeft zich altijd sterk gemaakt voor de ontwikkelingen rondom de drumband.
Bovendien gaat André als tambour-maître voorop tijdens onze straatactiviteiten. Hij staat er dan altijd picobello op en daar zijn we trots op. Daarnaast heeft André ook oog voor de uitstraling van de rest van het korps en draagt hij er mede zorg voor dat iedereen er netjes op staat.

Pieter Geuns
Op voordracht van het bestuur is Pieter benoemd tot ere-lid van Melodie der Peel. Dit vanwege zijn buitengewone gedrevenheid en inzet voor onze vereniging. De leden reageerden met groot applaus op zijn voordracht en spraken daarmee hun grote waardering uit. Pieter nam in 2018 afscheid van het bestuur maar bleef achter de schermen nog veel van zijn taken uitvoeren. Kortom genoeg redenen om hem deze speciale titel toe te kennen.

We wensen Ilse, André en Pieter van harte proficiat! We hopen jullie nog lang in ons midden te hebben!