Gelegenheidsband ‘Freedom starts here’ opent het bevrijdingsfestival in Weert

Unieke gelegenheidsband samengesteld van Weerter rasartiesten en -muzikanten

WEERT – Het Bevrijdingsfestival Weert gaat 21 september a.s. een half uur eerder open en niet voor niets! Er is een unieke gelegenheidsband samengesteld van Weerter rasartiesten en -muzikanten. Deze band heet toepasselijk FREEDOM STARTS HERE en opent het Bevrijdingsfestival op het hoofdpodium om 12.30 uur. De poorten gaan open om 11.30 uur.

De band FREEDOM STARTS HERE is een verzameling van bekende Weerter artiesten die een mix van pop, rock en soul covers ten gehore brengen waarbij zelfs op de vroege middag stilstaan geen optie is. Kom op tijd en geniet van de voor deze gelegenheid speciaal samengestelde top band.

De samenstelling is als volgt:

Hank van Bosstraten – zang
Michiel van Horen – zang
Sanne Heuijerjans – zang
Leon Smolenaers – zang
Thijs Verheul – toetsen
Bjorn Wiermans – trompet
Richard Schreurs – trombone
Bob Le Nobel – sax
Frank Nies – basgitaar
Tim Crins – gitaar
Dennis Verheul – gitaar
Jaap Verkennis – drums

Tickets en info: www.bevrijdingsfestivalweert.nl