20 t/m 24 september: Kermis Baexem op het Kerkplein

BAEXEM – Na de zeer geslaagde kermis vorige jaren centraal op het kerkplein in Baexem, organiseren De Oude Smidse en Baexheimerhof de festiviteiten weer centraal op het kermisterrein in een grote feesttent. Hiermede wordt de kermis in Baexem een echt centraal dorpsgebeuren, waar jong en oud elkaar kunnen ontmoeten.

Ook dit jaar zet Hart voor Baexem zich in om de kermis maximale inhoud te geven, hiertoe zal er een Dorpsquiz voor jong en oud georganiseerd worden. In De Oude Smidse en Baexheimerhof zelf zijn op deze dagen dus GEEN kermisactiviteiten, je kunt wel lekker gaan eten bij De Oude Smidse!

Het volledige kermisprogramma wordt als volgt:

Vrijdag 20 september: Wervelende Party met Hard2Get, bekend van TV!
De aftrap van de festiviteiten wordt gegeven door een wervelende muziekparty: Hard2Get. Met passie en toewijding komen de mannen van Hard2Get naar Baexem om daar de tent op de kop te zetten. Fris en explosief: twee woorden die HARD2GET heel goed omschrijven. Voor ieder wat wils. De beste tracks van een genre in één medley. Geen tijd om naar adem te happen. De allerlaatste hits van Ronnie Flex en Kraantje Pappie achter elkaar. Daarna meezingen met alle classics van vroeger. Het Hollandse lied of Hardstyle meestampers. Alles brengt Hard2Get met vuur en passie. De show van HARD2GET barst uit elkaar van de allerlaatste hits en all time classics. We starten om 20.30 uur.

Zaterdag 21 september: DorpsQuiz Baexem
Op kermiszaterdag organiseert Hart voor Baexem de eerste Baexemse Dorpsquiz. Op kermiszaterdag wordt Baexem het decor voor de Dorpsquiz Baexem. De dorpsquiz bestaat uit veel vragen en creatieve zoek- en doe-opdrachten. Lekker actief quizzen dus! Veel van de vragen zijn aangedragen door verenigingen uit Baexem. Een middag vol beweging, kennis en vooral veel plezier! De deelnemende teams ontvangen op de quizdag een boek met vragen. Beantwoord tussen 10:00 en 18:00 zo veel mogelijk vragen. Hoe en waar je dat doet, bepaal je zelf.

Zaterdag 21 september: Kermispop met “Fever of Live”
Deze band uit Midden-Limburg heeft maar één doel: publiek herinneren aan de muziek uit de jaren 70 en 80. Nummers van onder andere Steely Dan, Status Quo, Ram Jam, The Rolling Stones, The Beatles en andere rockbands zijn het repertoire van Fever of Life. Fever of Live is een graag geziene gast op festivals, waar de muziekliefhebber zijn hart kan ophalen aan lekkere gitaarriffs en solo’s die ter plekke geïmproviseerd worden. Dat maakt een optreden altijd verrassend en 100% eerlijk. What you see, is what you get!

Een avond Fever of Life is terug naar de tijd van de gitaarriffs en solo’s, maar ook momenten om mee te zingen en te dansen. Publieksparticipatie wordt verwacht!

Zaterdag 21 september: Wakeland – “Kermis Edition 2019”
Buiten de jaren 70-80, binnen in Baexheimerhof de ‘Kermis Edition 2019’ van Wakeland met stevige beats en show. Wakeland, een Dance Event, waar aanstormend lokaal talent een podium wordt geboden. Er wordt fors geïnvesteerd in Licht en Geluid, waarmee een spectaculaire show gegarandeerd is. In de Line Up in ieder geval Ri_Low x Burcks. Voor de verdere Line Up zie facebook. Vanaf 21.30 uur zal het Dance Event losbarsten, met aan het einde een heerlijke afterparty voor elk!

Zondag 22 september: Bekendmaking antwoorden en winnaars eerste Baexemse Dorpsquiz
Vanaf ca 16.00 uur worden de deelnemende teams aan de Dorpsquiz in het feestpaviljoen verwacht. Op interactieve wijze zullen de antwoorden van de Dorpsquiz bekendgemaakt worden. Tegen 17.00 uur zal bekend worden welk team zich kan kronen tot de eerste winnaar van de eerste Baexemse Dorpsquiz.

Zondag 22 september: Anderkovver
Rond 19.00 uur wordt het muzikale stokje over genomen door de top coverband Anderkovver: Muzikaliteit met een vleugje humor en een toefje chaos zijn de ingrediënten van Anderkovver. Natuurlijk moet er gedurende het optreden een wisselwerking zijn tussen het publiek en de band. Deze band heeft het vermogen om ook, wanneer het aanwezige publiek liever luistert of met andere dingen bezig is, de avond volledig naar zich toe te trekken om uiteindelijk de tent plat te krijgen.

Maandag 23 september: Guilty Pleasures met The Deejays
Om langzaam op gang te komen kun je vanaf 10.00 uur een kaartje komen leggen, Toepen, Kruisjassen, Jokeren. We starten als vanouds met spek met eieren! Gewoon ouderwets gezellig! Rond de middag zullen de Deejays hun opwachting maken met Guilty Pleasures. Een muzikale reis door de tijd, jouw favoriete nummers, happy hardcore, heerlijk foute muziek, echt voor ieder wat wils… Stiekem genieten dus!

Dinsdag 24 september: Jukebox Dinsdag
De kermis Baexem wordt afgesloten met mooie muziek uit onze eigen muziekinstallatie, wij draaien naar uw wens, waarbij het heerlijk nagenieten is van de mooie kermisdagen, genieten van een heerlijk drankje, de kermis draait zijn laatste rondjes.

Vorig artikelDagkrabbel 247/365
Volgend artikelBoels Ladies Tour in Weert en Stramproy