PVH breidt uit op Trade Port Noord in Venlo

Vanuit Venlo worden de merken Tommy Hilfiger, Calvin Klein en Izod verstuurd naar retailers en eigen winkels binnen Europa

VENLO – Het Amerikaanse fashion en lifestyle bedrijf PVH breidt haar logistieke activiteiten op Trade Poort Noord verder uit. Er wordt in het voorjaar van 2020 een nieuw distributiecentrum aan de Erik de Rodeweg in gebruik genomen. Dit distributiecentrum wordt gerealiseerd door Somerset Capital Partners.

PVH is al sinds 1998 met haar Europese distributie activiteiten gevestigd in Venlo, en maakt sinds die tijd een stormachtige groei door. Vanuit Venlo worden de merken Tommy Hilfiger, Calvin Klein en Izod verstuurd naar retailers en eigen winkels binnen Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Verder worden de online verkopen aan consumenten in heel Europa vanuit Venlo verstuurd.

Somerset Capital Partners is in het afgelopen voorjaar begonnen met de realisatie van het distributiecentrum aan de Erik de Rodeweg. Het plan omvat in totaliteit ruim 85.000 m² bruto vloer oppervlakte op een kavel van ruim 13 hectare. PVH Group neemt hiervan 31.425 m² warehouse, 3.922 m² mezzanine en 1.229 m² kantoorruimte in gebruik. Naast PVH Group wordt er build-to-suit ontwikkeld voor de Duitse (eveneens beursgenoteerde) online pharmacy onderneming Shop Apotheke.

Vorig artikelGrensmonument wordt niet herplaatst op H&M plein in Muntcomplex
Volgend artikelTevreden klanten bij de Wmo