De 110.000ste deelnemer bij de “Hema IJzeren Man Loop”.

WEERT – 1 september ging de 474e loop sinds 1980 van start. Elke eerste zondag van de maand, al 474 keer. Dit keer was het een bijzondere loop. 1 september 2019 deed de 110.000e deelnemer mee sinds april 1980.

Eerst werd Rob Crijns gehuldigd. Zijn deelname aan deze loop was voor 50e keer. Hierna werden er prijzen uitgereikt aan Julie van Gerven uit Weert die de 109.999e deelnemer is en daarna aan Adriaen Burgmans uit Bergeijk die 110.001e deelnemer is. Zij ontvingen allebei enkele mooie cadeaubonnen. Dus de beide deelnemers die net niet de 110.000ste deelnemer zijn.

De prijs voor de 110.000e deelnemer, is weggelegd voor Albert Jan Kuiper uit Luyksgestel.
Hij ontving een herdenkingsmedaille, en diverse waardebonnen.

Er zijn weer veel verschillende prijzen verdeeld onder de deelnemers. Zo waren er diverse tegoedbonnen te winnen van Palmen Sport, Hema, Leef Studio Weert. Voor de jeugd waren er zwembonnen te winnen van Zwembad de IJzeren Man en Bacio.

Deelnemers die voor de 8e keer in 2019 meededen dingen mee om kans te maken op een ATB, beschikbaar gesteld door Richard van Alphen Tweewielers uit Weert.

Zondag 6 oktober is de volgende loop bij Bier en Spijzenlokaal Dennenoord Voorhoeveweg 2 in Weert.

Tekst: Wim Janssen
Foto’s: Rob Timmermans

Vorig artikelH&M kijkt ernaar uit klanten te verwelkomen in Weert
Volgend artikelPortret van Limburgse topregisseur Theu Boermans Amadeus nieuwe grote productie in Venlo en Heerlen