Opening entree Muntpassage Nieuwe Markt

WEERT – Na een jaar van afsluiting het vandaag zover. De geheel vernieuwde entree aan de Nieuwe Markt ging open voor bezoekers en kunnen weer als vanouds de Muntpassage in en de doorsteek maken richting alle winkels. Alle bezoekers werden verwelkomt door Munt hostessen en ontvingen een gratis lekkernij.

Opening nieuwe winkels
• WE – zaterdag 31 augustus
• H&M fashionstore – woensdag 4 september
• Van Haren schoenen – zaterdag 14 september

Deze week werd ook op beide pleinen een fraaie decoratieve moswand aangebracht. Bouwinvest heeft bewust gekozen voor een lokale ondernemer, John Custers van Moswand.eu uit Weert voert de opdracht uit. De wand boven Grillhuis Buijs maar ook de doorloop vanaf de Taverne richting het nieuwe plein (gezien vanaf WE Fashion) krijgen een wand van rendiermos. Een moswand is geluiddempend, een volledig natuurlijk product en geeft een levendige sfeer in het winkelgebied.

Foto’s Rob Timmermans