Samen bewegen tijdens Alzheimer week in Roermond

ROERMOND – Op 21 september is het Wereld Alzheimerdag. Rond deze dag organiseert Dementievriendelijk Roermond voor de derde keer een Wereld Alzheimer Week. Dit jaar staat deze in het teken van ‘Samen bewegen’. De hele week worden activiteiten georganiseerd voor mensen met dementie, hun naasten en iedereen die geïnteresseerd is.

Dementievriendelijk Roermond zorgt samen met alle partners voor een afwisselend programma. Iedere Roermondenaar kan meedoen aan deze week. Wethouder Marianne Smitsmans: ”Mensen met dementie komen zelf niet zo gemakkelijk in beweging. Ik nodig iedereen uit om hen over de drempel te helpen en samen in beweging te komen. Tijdens deze week is daarvoor genoeg inspiratie te vinden!”

Klik hier voor het programma.
Bijna alles is gratis en zonder aanmelding toegankelijk.

 

Vorig artikelOnthulling monument kasteel Ensenbroeck te Kelpen-Oler
Volgend artikelWeert stad in het groen – 239/365