Buurtrestaurant Buurteluur

© circuze

HAMONT-ACHEL – Buurtrestaurant Buurteluur schiet weer uit de startblokken. Dat betekent dat je twee keer per maand in leuk gezelschap een lekkere vers bereide maaltijd achter de kiezen kan slaan en dat tegen een budgetvriendelijke prijs.

Buurteluur heeft als doel mensen in een ontspannen sfeer dichter bij elkaar te brengen, zowel jong als oud. Een maaltijd kost € 9 en omvat soep, hoofdgerecht en dessert. Op tafel wordt er water (gratis) voorzien, al kan je zelf ook nog koffie, frisdrank, bier of wijn aankopen.

Speciale avondedities
Nieuw dit jaar zijn de speciale avondedities van Buurteluur. Zo krijgt iedereen de kans om te komen genieten van een lekkere en gezonde maaltijd in een gezellige sfeer. Hierbij wordt ook extra aandacht besteed aan de kinderen. Deze avondedities van het buurtrestaurant gaan door woensdag 20 november 2019 (Hamont-Lo) en woensdag 30 april 2020 (Achel-Statie) telkens van 17.30 tot 20.00 uur. Voorverkoopkaarten voor deze edities zijn verkrijgbaar tot en met de zondag ervoor.

Elke 1e en 3e donderdag van de maand
Het buurtrestaurant gaat twee keer per maand door. Vanaf september is dit niet langer de 2de en de 4de donderdag van de maand, maar de 1e en de 3de donderdag. De deuren openen om 11.45 uur, het eetmoment start om 12.00 uur en het einde is voorzien rond 14.00 uur. Een plekje reserveren doe je aan de hand van een voorverkoopkaart. Deze vind je tot de maandag voor het buurtrestaurant op de volgende locaties:

  • Dienstencentrum De Kring Hamont en Achel
  • Parochiezaal Hamont-Lo
  • Stadhuis en OCMW Hamont-Achel
  • Tijdens de buurtrestaurants
  • UiTpunt Hamont en Achel
  • WZC Aan de Beverdijk

Meer weten over het buurtrestaurant, de menu’s en de data? Neem een kijkje op
www.hamont-achel.be/buurteluur.

Vorig artikelWeert stad in het groen – 234/365
Volgend artikelBoeren, Burgers en Buitenlui: Avond4daagse Altweerterheide