ETF Ride Systems Nederweert genomineerd voor Park World Excellence Awards 2019

Popcorn Revenge - Foto: Looopings

NEDERWEERT – Tijdens de IAAPA Europe Expo in Parijs worden op woensdag 18 september aanstaande “de Park World Excellence Awards 2019” uitgereikt.

ETF Ride Systems uit Nederweert is maar liefst acht keer genomineerd met dank aan: “Sesame Street” (PortAventura in Barcelona), “Ani Mayhem” (Warner Bros in Abu Dhabi) en “Popcorn Revenge” (Walibi België). Allemaal dark rides met voertuigen van ETF Ride Systems. “Popcorn Revenge” is maar liefst vier keer genomineerd. Als “Themed Attraction of the year”, “Media Based attraction of the year”, “Best use of technology” en “Family Ride of the year”.

In 1997 besloot ETF, van oorsprong een machinebouwer, minder afhankelijk te willen zijn van marktontwikkelingen en kwam zo in de entertainmentbranche terecht.
Inmiddels zijn de ETF dark rides een begrip over de hele wereld. Maar ook in Nederland is een mooi voorbeeld te noemen: “Symbolica” in De Efteling.

ETF is nu zowel machinebouwer voor de tapijtindustrie (ETF Machinefabriek) als bouwer van attracties voor pretparken en musea (ETF Ride Systems).
ETF is intensief betrokken bij Keyport en maakt deel uit van het MakeTech Platform.

www.etf.nl

Vorig artikelVoorstanders La Cubanita laten van zich horen
Volgend artikelWeertenaren tevreden over maatschappelijke ondersteuning van de gemeente