Summer Sale Shopping in Weert

WEERT – Koopzondag 25 augustus staat in Weert in het teken van een spectaculaire Summer Sale Shopping! Winkels in de gehele binnenstad pakken met kramen voor hun deur uit met de allerbeste aanbiedingen om het zomerseizoen extra feestelijk af te sluiten.

Met de zomervakantie achter de rug is het tijd om op te ruimen, en dat doen ondernemers van de Weerter binnenstad op een bijzondere manier. Zoals elke laatste zondag van de maand openen winkels van 13.00 tot 17.00 uur de deuren. Om de Summer Sale extra kracht bij te zetten worden de beste koopjes op marktkramen in alle straten aangeboden. Mis het niet en sla je slag tijdens Summer Sale Shopping in Weert. Bij veel acties op de kramen geldt ‘op is op’, dus het is raadzaam op tijd een bezoekje aan de binnenstad te brengen.

Laatste zondag
Elke laatste zondag van de maand is het koopzondag in Weert, waarbij winkeliers de deuren openen van 13:00 tot 17:00 uur. Tijdens de koopzondag kunnen bezoekers gratis parkeren in de stad, met uitzondering van parkeerlocaties met een slagboom. Het volledige programma van de komende koopzondagen is te vinden op de website van Centrummanagement, www.cmweert.nl.

Cultureel Lint
In september is de koopzondag vanwege de kermis een week vervroegd en valt deze op 22 september. Gelijktijdig kunnen bezoekers dan genieten van veel muziek en theater tijdens Cultureel Lint, de opening van het culturele seizoen.

Vorig artikelBoels Ladies Tour in Weert en Stramproy
Volgend artikelDagkrabbel 227/365