Maak van je spullen een echte party!

KINROOI (B) – De Megadance Company Stramproy en de Kinderbeurs Stramproy slaan de handen in elkaar. Het doel van de Megadance is om tien keer per jaar een te gekke party te houden voor jeugdigen van 11 tot en met 15 jaar. En met succes: per keer mag men zo’n 150 jeugdigen begroeten! De jongeren hebben allerlei  ideeën aangedragen voor het organiseren van een speciale editie van de Megadance zoals een neonparty en een silent disco. Leuke ideeën, maar ook heel prijzig…

Logo van de Megadance

Daar komt de Kinderbeurs Stramproy om de hoek kijken. Zij organiseren twee keer per jaar een grote speelgoed- en kledingbeurs. Samen willen de organisaties de jeugd bewust maken van het feit dat voor niets de zon op gaat. Daarom zijn zij een initiatief gestart om via de Kinderbeurs Stramproy de jeugd hun eigen party bij elkaar te laten verdienen. De jeugd wordt opgeroepen om hun eigen speelgoed zoals puzzels, gezelschapsspellen, verkleedspullen, boeken en steps in te zamelen voor hun eigen goede doel: de organisatie van een speciale party!

Het inzamelen gebeurt tijdens de edities van de Megadance op 24 augustus en 21 september 2019. Jeugdigen die deze dagen de Megadance bezoeken, kunnen dan hun spullen inleveren. Kijk voor meer informatie/spelregels op www.megadancestramproy.nl onder het kopje ‘Actie!’.

Vorig artikelGemeentebeker Nederweert 2019
Volgend artikelVertier tijdens Kinderbraderie Weert