Gemeentebeker Nederweert 2019

NEDERWEERT – Dit jaar is het aan RKSV Merefeldia om de gemeentebeker te organiseren. Op vrijdag 30 augustus zullen de vlaggenschepen van de vier voetbalverenigingen van gemeente Nederweert strijden om de Gemeentebeker 2019. De gemeentebeker is al twee jaar in handen van titelhouder Merefeldia. Welk team stoot ze van de troon? Eindse Boys? RKSVO? SV Leveroy? Of wint Merefeldia drie keer op rij? Spektakel gegarandeerd, dus mis het niet! Merefeldia zal dit jaar in ieder geval extra gemotiveerd zijn.

De wedstrijden vinden plaats op sportpark Merefeldia aan de De Bengele 10 en starten om 19.00 uur. Entree is gratis. Om 20.00 uur vinden de finalewedstrijden plaats.

Onthulling
Tussen 19.45 uur en 20.00 zal Merefeldia in haar volledig gerenoveerde kantine een fotowand onthullen. Op deze fotowand staan allemaal zwart/wit foto’s van vroeger, dus de moeite waard om te kijken.

Winnaar en afsluiter
Na de wedstrijden zal Wethouder Koolen de gemeentebeker overhandigen aan de winnaar van de Gemeentebeker 2019. Daarna zorgt Merefeldia voor een gezellige afsluiter. DJ Sil zal muziek komen draaien tot 00.30 uur.

Kom allemaal kijken op vrijdag 30 augustus!

Vorig artikelDagkrabbel 223/365
Volgend artikelMaak van je spullen een echte party!