Krepuulke-fietstocht zondag 22 september

NEDERWEERT – De bekende Guulke-cultuurhistorische wandelingen in de dorpskern kent u al jarenlang. Al meer dan 2500 Nederweertenaren hebben daaraan deelgenomen. Ter gelegenheid van de introductie van het ‘Krepuulke van Guulke’-bier, presenteert Guulke Eten en Drinken nu een nieuw arrangement:

De eerstvolgende editie van deze tocht, die voert langs tal van historische bezienswaardigheden in het zuiden van Nederweert, vindt plaats op zondag 22 september. Onder leiding van gids Alfons Bruekers wordt al fietsend een bezoek gebracht aan tientallen bekende en onbekende cultuurhistorische plekjes in Schoor, Roeven, Kraan, Houtsberg en Mildert.

Programma zondag 22 september:

  • 00 uur start programma met gezamenlijke lunch bij Guulke Eten en Drinken
  • 00-16.30 uur fietstocht met halverwege rustpauze met koffie en een versnapering
  • 00 uur gezellige afsluiting in Schoor, met uitreiking van het Krepuulke-bierpakket en bijbehorend t-shirt aan elke deelnemer

Voor het gehele programma zijn de kosten € 39,95 per deelnemer. Daarvoor krijgt u dus een lunch bij Guulke, een fietstocht o.l.v. een deskundige gids, versnaperingen onderweg en het Krepuulke-bierpakket na afloop) Minimum-leeftijd van deelname aan de fietstocht is 12 jaar.

Bij slecht weer wordt de fietstocht verzet naar zondag 6 oktober.

Aanmelden kan via [email protected]. Het aantal plaatsen is beperkt; wie het eerst komt, het eerst maalt.

Vorig artikelAsfaltonderhoud en grasbetonblokken Nederweert
Volgend artikelTrajectcontrole moet overdreven snelheid N757 Kinrooiersteenweg counteren