Cranendonck: Ondernemer van het jaar-verkiezing 2019

CRANENDONCK – Dit jaar organiseert Kiwanis Cranendonck voor de zesde keer de verkiezing van de “Ondernemer van het Jaar”. Dit in nauwe samenwerking met Rabobank Weerterland & Cranendonck en de gemeente Cranendonck. Onze gemeente kent tal van succesvolle en inspirerende ondernemers om trots op te zijn. De verkiezing biedt een podium om deze ondernemers in de schijnwerpers te zetten. Ook krijgt het ondernemersklimaat in Cranendonck een extra stimulans. Wil je jezelf of iemand anders aanmelden voor de verkiezing? Dat kan!

Thema ‘De ondernemer achter de onderneming’
Wat inspireert u aan het ondernemerschap? Door wie wordt u geïnspireerd en hoe inspireert u uw klanten en medewerkers? Wat zijn uw drijfveren, stip op de horizon, visie of bedrijfsstrategie? Interessante én noodzakelijke vragen voor ondernemers. Maar ondernemerschap gaat verder. Want een succesvol bedrijf leunt op een krachtige ondernemer. Wat maakt een ondernemer nu zo succesvol? Creativiteit, een inspirerende persoonlijkheid, buitengewoon oog voor medewerkers? Het thema van de verkiezing in 2019 is dan ook: ‘Wie is de ondernemer achter de onderneming?’

Wie wordt “Ondernemer van het jaar”?
Voor de verkiezing zijn we nog op zoek naar kandidaten die ondernemerschap in Cranendonck op unieke wijze invullen. Ben je ondernemer en trots op de resultaten van jouw bedrijf? Geef je dan op en ding mee naar de titel “Ondernemer van het jaar”. Of mogelijk ken je een ondernemer die voor deze titel in aanmerking komt, aarzel dan niet om deze voor te dragen. Ga naar de website www.ovhj2019.nl om je bedrijf of iemand anders voor te stellen als kandidaat!

Verkiezingsevenement op 9 november
Op 9 november wordt tijdens een feestelijk evenement in de Borgh in Budel de winnaar bekend gemaakt (Inloop vanaf 19.45 uur, aanvang 20.15 uur). Kaarten voor deze feestelijke verkiezingsavond zijn verkrijgbaar via de website www.ovhj2019.nl.

Jongerencampus Cranendonck is het goede doel
De opbrengst van het evenement gaat dit jaar naar de Jongerencampus Cranendonck; een initiatief van Jongerenwerk Cranendonck en het BRAVO!College. Het doel van de Jongerencampus is een plek te creëren voor ontmoeting en talentontwikkeling in Cranendonck. Het is een plek waar jongeren samenkomen om te ont-moeten en wel-willen. Hier wordt het positieve in elke jongere naar boven gehaald, gezien en benoemd. Dit gebeurt onder andere door de samenwerking met het bedrijfsleven op te zoeken om zo jongeren te laten ontdekken waar hun interesses naar uitgaan en waar hun talenten liggen.

Subsidie ‘Ondernemerskracht’
De gemeente Cranendonck heeft via de subsidieregeling Ondernemerskracht een subsidie toegekend van €2.000,- voor de verkiezing en het evenement. Het evenement zorgt er namelijk voor dat opvallende prestaties van veelal duurzame en innovatieve ondernemers in de gemeente op de kaart komen te staan. De gemeente onderschrijft bovendien de verbinding die het evenement tussen ondernemers legt.

Vorig artikelTheatertour ‘Vrijheid maak je samen’ reist door heel Limburg
Volgend artikelDagkrabbel 219/365