Politie geeft beelden vrij van diamantroof Roermond

ROERMOND – De politie weet nog altijd niet wie de daders zijn van een diamantroof die plaatsvond op 29 december 2018 bij een juwelierszaak in het Designer Outletcentrum in Roermond. Daarom heeft brengt de politie de beelden via sociale media naar buiten.

Op de beelden is te zien hoe vier mannen vier diamanten ter waarde van 180.000 euro buit maken. Waar de diamanten zijn, is ook niet bekend.

Opsporingsmethoden
De eerdere opsporingsmethoden hebben te weinig informatie opgeleverd. De politie hoopt door beelden vrij te geven snel achter de identiteit en de verblijfplaats van de daders te komen. De politie stelt dat de roof in Roermond geen verband houdt met de diefstal bij een juwelier in Maastricht een paar dagen eerder.

Vorig artikelWeert stad in het groen – 218/365
Volgend artikelMooie weersomstandigheden bij IJzeren Man Loop