Nieuwe bewoners Waatskamperheide in Ospel

Maud Smedts en haar twee kinderen

OSPEL – Maud Smedts en Klaas Besieux en hun twee kinderen zijn de nieuwe bewoners van Waatskamperheide 1A. Een reden om onze nieuwe inwoners te ontvangen met een welkomstmand uitgereikt door de Dorpsraad Ospel.

Maud en Klaas zijn afkomstig uit Heerlen. Ze waren op zoek naar een leuk huis met tuin en het liefst in het buitengebied. Gelet op centrale ligging van Ospel ten opzichte van hun werk was Ospel een logische keuze. Ze wonen inmiddels al weer bijna een jaar aan de Waatskamperheide met veel plezier. Beide zijn fervent paardenliefhebbers. De grote hobby van zowel Maud als Klaas is de enkelspansport. Hier kunnen ze volop genieten en hun hobby uitvoeren. De mooie grote tuin biedt hier alle mogelijkheden toe. Samen met de kinderen genieten ze van alle rust in een mooie landelijke omgeving. Ze geven aan het prima naar hun zin te hebben in Ospel.

Dierenarts
Klaas is als dierenarts werkzaam in een dierenartsenpraktijk in de buurt. Maud is sinds 1 januari 2019, nadat ze 10 jaar als dierenarts in diverse praktijken gewerkt te hebben, gestart als zelfstandig paardendierenarts met een passie voor tandheelkunde.Wij heten Maud en Klaas en de kinderen van harte welkom in Ospel en wensen hen veel woonplezier.