Doorstart Henzo fotolijsten en albums Roermond

ROERMOND – Henzo wordt overgenomen dor de online kabelgigant Allekabels uit Kerkrade. Henzo is begin juli failliet verklaard. Daar waren toen vijftien medewerkers in dienst. De woordvoerder van Allekabels geeft aan dat nog niet duidelijk is of deze vijftien mensen hun baan blijven behouden.

Henzo ging al eens eerder failliet. In 2008 kostte dat de 25 medewerkers van de fotoalbumproducent hun baan. Henzo zelf schreef altijd zwarte cijfers maar na een overname van KLS International B.V., dat kort daarna in financiële problemen kwam, ging het snel bergafwaarts.

Henzo is al lang geen traditionele fotoalbum fabrikant meer maar levert vooral fotolijsten en ontwikkelde een webapplicatie http://henzoyourphotos.com waar je online een fotoalbum kan laten maken en printen.

Lees ook: Medewerkers failliet verklaard Henzo houden waarschijnlijk hun baan

Vorig artikelDagkrabbel 203/365
Volgend artikel Herinrichting wijkpark Fatima vordert gestaag