Aanmelden ‘Ster op het doek’ in Pop Up Galerie Nederweert

NEDERWEERT – Schilder, teken, boetseer of creëer jij in maximaal zes uren een ‘gelijkend’ portret? Doe dan mee met ‘Ster op het Doek’ en maak kans op de overwinning en de eeuwige roem!

Schilders, tekenaars, keramisten, etc. ga de uitdaging aan tijdens ‘Ster op het doek’ in Pop Up Galerie Nederweert op vrijdag 23 augustus 2019.

Je kent misschien het programma ‘Sterren op het doek’, waar bekende Nederlanders door kunstenaars geportretteerd worden, waarna de ster zelf een keuze maakt uit het werk. Het idee van dit programma brengen we naar de PUGN toe. Op 23 augustus 2019 zal een local hero m/v plaatsnemen op de zetel in de PUGN en zich volledig overgeven aan de kunstenaars en creatieven die de uitdaging aangaan om deze man/vrouw zo goed mogelijk te portretteren.

Gewerkt wordt van 14.00 tot ca. 20.00 uur, incl. diner. Daarna mag de Ster een keuze maken uit de gemaakte werken. Vanzelfsprekend gaat de winnaar niet met lege handen naar huis. We hebben een leuke prijs voor je in petto, nog los van de eeuwige roem die de maker van het winnende portret te beurt valt.

Durf jij de uitdaging aan?
Kunstenaars en creatieven uit allerlei disciplines en met willekeurig welke werkwijze, meld je aan vóór 19 augustus 2019. Na aanmelding volgt een informatiemail met detailinformatie.

Aanmelden (of vragen stellen) kan via [email protected].

 

Vorig artikelDagkrabbel 199/365
Volgend artikelRecept van de week: zalm met knolselderij en champignons