Warner Bros game evenement bij Digibende in Kelpen-Oler

Sfeer foto's nieuw bedrijf

KELPEN-OLER – Digibende, een innovatieve zorg- en ontwikkelingsgelegenheid die zich richt op jongeren met interesse in ICT en technologie in de leeftijd van 12 tot 28 jaar, viert haar tweejarig bestaan. Ter gelegenheid hiervan wordt op vrijdag 9 augustus samen met Warner Bros een uniek game evenement georganiseerd. Dit zal plaatsvinden bij Digibende in Kelpen-Oler.

Begin dit jaar werd bekend dat BN’er Filemon Wesselink is gaan werken bij Digibende in Kelpen-Oler. Hij zal op vrijdag 9 augustus ook aanwezig zijn bij het evenement. Op dit moment telt Digibende ruim 100 jongeren. Deze jongeren hebben om uiteenlopende redenen, zoals bijvoorbeeld hoogbegaafdheid of autisme, in het verleden niet altijd een goede aansluiting gevonden in een reguliere (school-)omgeving. Bij Digibende ontdekken ze hun talenten en kwaliteiten.

Aanmelden voor het Game evenement
Iedereen kan zich aanmelden voor het game evenement door een e-mail te sturen naar [email protected] met je naam en het aantal personen waarmee je aanwezig wilt zijn. Er is een beperkt aantal kaartjes beschikbaar. Een kaartje kost € 15,= per persoon. Dit is inclusief een hapje en drankje.