Vierdaagse lopen voor Ruby and Rose

Op de voorgrond vlnr Maureen, Esther en Carin na de finish op de eerste dag, op de achtergrond Weerter supporters!

WEERT | NIJMEGEN – Vanmorgen startte de 103e 4-daagse van Nijmegen om 04:00 uur. Aan de start stonden voor het tweede jaar op rij Carin de Nijs, Maureen Gruijthuijsen-Fischer en Esther Houtappels-Piepers.

Alle drie de dames lopen als sponsorloper voor het goede doel: Ruby and Rose, de vierdaagse tegen vrouwenkanker. ‘Waarom wij wandelen voor een goed doel! Wij lopen voor de 2e keer de 4 daagse en ook dit jaar gaan wij voor de eindstreep! Vorig jaar, tijdens de Nijmeegse 4daagse, liepen wij voor het Goede doel Ruby and Rose. Vlak voor onze start werd onze lieve ski-vriendin gediagnosticeerd met baarmoederhalskanker. Dit jaar zijn we er weer klaar voor om 4 dagen te bikkelen en helaas óók dit jaar moet onze vriendin wederom de strijd aan gaan tegen baarmoederhalskanker. Reden temeer om ons weer in te zetten voor Ruby and Rose!’

Via de link https://bit.ly/2Lo4a54 kunt u deze vriendinnen nog steeds steunen.