dinsdag 30 november 2021
Home Economie Agro en voeding Weerter vlaaienbakker Korsten wordt door bakkerij Broekmans uit Panningen overgenomen

Weerter vlaaienbakker Korsten wordt door bakkerij Broekmans uit Panningen overgenomen

WEERT – Bakkerij Broekmans uit Panningen neemt bakkerij Korsten uit Weert over. Dat heeft curator Peter Brouns vandaag laten weten aan 1L. Broekmans neemt de hoofdlocatie op de Maaspoort over, de winkel op het Oranjeplein in de Weerter wijk Moesel en het filiaal in Nederweert. Broekmans neemt ook dertig van de negentig personeelsleden over.

In totaal had de Weerter vlaaienbakker acht filialen in Weert, Nederweert en in het Brabantse Budel-Schoot. Over de vijf overgebleven filialen, die Broekmans niet overneemt, is de curator nog in gesprek met verschillende gegadigden. Bakkerij Korsten is begin juli failliet verklaard. Hoeveel Broekmans betaalt voor de bakkerij en winkels wil de curator niet zeggen. “Dat is straks in het faillissementsverslag te lezen.”
Broekmans
Bakkerij Broekmans heeft achttien filialen in Noord- en Midden-Limburg en in Noord-Brabant. Onder meer in Venlo, Roermond, Maasbree, Asten en Someren.
BRONBron: 1Limburg
Vorig artikelStamtäöfelkes aflevering 59: Lourdesgrotte
Volgend artikelNieuwe editie Steekspel van Erik Werps