Burger King is vloersponsor bij Basketbal Academie Limburg

Voor de komende drie seizoenen zal op de nieuwe basketbalvloer van sporthal Boshoven het logo van Burger King te zien zijn. Mike Scheffers, operationeel manager van onder andere Burger King Nederweert en Roermond, is zelf ook zeer geïnteresseerd in basketbal. “Er wordt bij BAL hard gewerkt aan het nieuwe team. Ik ben blij dat wij BAL op deze manier kunnen ondersteunen.”

De beide cirkels bij de vrijeworplijn laten het logo van deze restaurantketen zien. De linkerkant is voor Burger King Nederweert en de rechterkant is namens Burger King Roermond.

Henrico Gijzen, commercieel manager bij BAL: “Wij zijn heel blij met deze sponsor van onze nieuwe basketbalvloer. Mede door de ondersteuning van Burger King kunnen wij weer goede stappen maken in onze ontwikkeling en het bereiken van onze doelstellingen.” Op de foto overhandigt hij (links) een shirt van BAL aan Mike Scheffers. Beiden spreken hun tevredenheid uit over de samenwerking.

Vorig artikelWeert stad in het groen – 185/365
Volgend artikelDagkrabbel 185/365