Stereo Sunday Venlo nagenoeg klaar voor 10e verjaardag!

Venlo maakt zich op voor 2 dagen feest in het Julianapark

VENLO – Aanstaande vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli openen de deuren voor Stereo Sunday 2019. De organisatie bereid de laatste zaken voor en laat weten klaar te zijn voor een onvergetelijk feest. Met maar liefst 6 podia en een zwembad noteert Stereo Sunday de grootste productie uit haar geschiedenis!

10 jaar Stereo Sunday
Hardwell, Don Diablo en Yellow Claw waren in de afgelopen jaren te gast op het festival. Ook dit jaar staat er weer een line up van formaat. Zo sluit Kraantje Pappie zaterdag het festival af met een grote festivalshow die volledig in het teken staat van feest! Zo gaat er duidelijk een schepje bovenop. Naast Kraantje Pappie staan ook Bizzey, Moksi, Famke Louise en Ran-D te popelen om Venlo te trakteren op een dik feest!

Ook Route077 is dit jaar weer terug. Route077 is de conceptnaam voor creativiteit en allerlei kleine intieme feestjes in het park. De programmering voor Route077 bestaat onder andere uit hostingpartners Rewind, Hitz0ne en Airwalk!

Grote eindshow
De oplettende festivalfan heeft het misschien al voorbij zien komen op de social media kanalen van Stereo Sunday: De 10e editie zal groots worden afgesloten met een dikke eindshow. Dit betekent dat Venlo zaterdagavond getrakteerd wordt op een wervelwind van vuurwerk, lazers, confetti, Co2 en een speciale muziekmix die een ode zal brengen aan 10 jaar Stereo Sunday.

Nieuwe locatie in- en uitgang
Nieuw dit jaar is de locatie van de ingang. De ingang is dit jaar op het Koninginneplein tegenover het NS Station en dus niet meer op de Deken van Oppensingel. Het verplaatsen van de ingang zal de festivalbeleving ten goede komen. De doorstroom gaat vlotter en de bezoeker wordt als het ware het terrein op begeleid.

Kaartverkoop gaat hard
De organisatie verwacht minimaal 15.000 bezoekers, wat blijkt uit de kaartverkoop. De Special Birthday Bird- en Early Bird weekendtickets zijn al lange tijd uitverkocht. Ook de Regular Weekend- en Dagtickets vliegen de deur uit. Wie er bij wil zijn, moet snel zijn. Tickets zijn nu nog te koop via www.stereosunday.nl. Mochten er nog tickets beschikbaar zijn, zal er ook nog deurverkoop plaatsvinden.