Zin in een spelletje? Woensdagmiddag is spelletjesmiddag bij Bibliocenter Weert

Vanaf 10 juli is er elke woensdag van 14.00 tot 16.00 uur een spelletjesmiddag in de bibliotheek van Weert. Opa’s en oma’s met kleinkinderen vanaf 6 jaar, mensen die van spelletjes houden, samen of alleen, kunnen naar de bibliotheek aan de Wilhelminasingel 250 komen om gezellig een spelletje te spelen.

Spellen die aanwezig zijn, zijn onder andere UNO, Rummikub, Pim Pam Pet, Mens erger je niet, 4 op een rij, Memory, Schaken, Dammen en Scrabble. De entree is gratis en de consumpties zijn tegen een aangepast prijsje.

Waarom zou je mee doen? Omdat spelletjes spelen gewoon leuk is, voor iedereen vanaf zes jaar tot honderd! En er is airco in de bieb. Altijd fijn met de warmere dagen deze zomer.

Vorig artikelBoeren vrezen voor gevolgen eikenprocessierups
Volgend artikelEengezinswoningen in project “Park Zuytwillemsvaert” in Weert