Eengezinswoningen in project “Park Zuytwillemsvaert” in Weert

Jij koopt het huis en Duokoop koopt de grond

WEERT – Duokoop is de nieuwe manier om je huis te kopen. Jij koopt het huis en Duokoop koopt de grond! De 12 eengezinswoningen van deelproject “De Groenland”, onderdeel van het project “Park Zuytwillemsvaert” in Weert zijn hierdoor bereikbaar voor een grote groep kopers.

Om je volledig bij te praten over dit deelproject én Duokoop organiseert Saelmans Makelaardij, in samenwerking met Duokoop, HypothekersUnie en Bouwbedrijven Jongen op zaterdag 6 juli 2019 van 11.00 uur tot 13.00 uur een informatiebijeenkomst bij “Brasserie-hotel Antje van de Statie”.

Park Zuytwillemsvaert
Het project “Park Zuytwillemsvaert” is gelegen aan de Werthaboulevard. Het project kent ruim 200 koop- en huurwoningen die in verschillende fases worden gebouwd. Fase 1 met een groot aandeel appartementen is in aanbouw en zal medio 2020 al worden opgeleverd. De 22 eengezinswoningen van deelfase “De Groenland” worden in twee delen verkocht. Deel 1, met 12 woningen, is nu in verkoop. De woningen zijn ruim, met ca. 112 m2 woonoppervlak, en zeer energiezuinig (energielabel A++). Aanpassingen kunnen naar wens worden toegevoegd waardoor je de woning geheel naar eigen smaak kunt laten uitvoeren. Heb je liever grotere slaapkamers of juist een grotere badkamer? Geen probleem, we denken graag met jullie mee. Een leuke tuin en de stad op loopafstand maken dit een ideale plek om te wonen. Saelmans Makelaardij is als enige NVM Nieuwbouwspecialist in Weert de aangewezen partij om je goed te laten informeren over het project, de woningen en alle facetten van het kopen van een nieuwbouwwoning.

Duokoop
Met Duokoop koop je de woning en wordt de grond eigendom van Duokoop. Hiervoor betaal je maandelijks een vergoeding. Een groot voordeel is dat je hierdoor lagere netto maandlasten kunt hebben. En de grond kun je op elk moment kopen. Zo kun je nu kiezen voor een energiezuinige woning waarin alles nieuw is. Wil je een boom planten of een overkapping plaatsen? Geen probleem, met Duokoop bepaal je dit zelf. De vergoeding voor het exclusieve recht van het gebruik van de grond heet een Canon. Wist je dat deze Canon (pacht) die je betaalt aftrekbaar is voor de Inkomstenbelasting.

HypothekersUnie
Bij het kopen van een woning is goed advies over de financiële mogelijkheden erg belangrijk. Dankzij de ervaring en kennis kan HypothekersUnie jou met eerlijk en onafhankelijk advies het best informeren welke combinatie gemaakt kan worden tussen jou, jouw nieuwe hypotheek en de Duokoop regeling.

Tijdens de informatiebijeenkomst zijn de makelaars van Saelmans Makelaardij, medewerkers van Duokoop en de adviseurs van HypothekersUnie aanwezig om je volledig bij te praten over alle mogelijkheden. Kom jij ook? Stuur dan een aanmelding naar [email protected] zodat we weten hoeveel cake we moeten bestellen!

Datum: zaterdag 6 juli 2019
Locatie: Brasserie-hotel Antje van de Statie, Stationsplein 1 te Weert
Tijd: 11.00 uur tot 13.00 uur

Download hier de brochure: Zuytwillemsvaert_woningen_deGroenland

Vorig artikelZin in een spelletje? Woensdagmiddag is spelletjesmiddag bij Bibliocenter Weert
Volgend artikelWerk aan rotonde Maaspoort-Roermondseweg