Zwoele zomeravond door harmonie St. Antonius en fanfare St. Jan

WEERT – Op deze zwoele donderdagavond vond aan het Sint Rafaelpad op het muziekpodium in de kiosk een sfeervol concert plaats. Een mix van harmonie en fanfare was hier samengebracht.

Een erg aangename muzikale sfeer was het gevolg. De muzikale invulling werd verzorgd door harmonie St. Antonius en Fanfare St. Jan. Dit betekende dus ook dat álle stukken samen werden gespeeld.

Het publiek genoot zichtbaar, terwijl alle muzikanten zich van hun beste kant lieten zien, met als bedoeling het publiek alvast in een goede “vakantiestemming” te laten komen. De toon was dus letterlijk gezet. Zeker onder leiding van twee goede dirigenten!

Er werd muziek ten gehore gebracht uit verschillende Europese windstreken. Zo waren naast Keltische stukken, werken uit het Oosten, maar ook Mediterrane klanken te horen. Harmonie St. Antonius en fanfare St. Jan brachten onder andere ten gehore: Concierto D’Amore, The Irish Dance Master van William Vean en Highland Cathedral.

Foto’s en tekst: Rob Timmermans