Uitreiking Architectuurprijs voor Weert en Nederweert 2019

foto van het plastiek ‘de onzekere linkerhand’ van Renier Vaessen, dat aan de eigenaar van het winnende gebouw wordt geschonken.

WEERT – In het kader van de Dag van de Architectuur organiseert de Stichting Architectuurlijk Weert ieder jaar de Architectuurprijs voor Weert en Nederweert, telkens rond een bepaald thema. Dit jaar zijn bedrijfsgebouwen het centrale thema.

Via onze website en een presentatie op zaterdag 22 juni jl. op de weekmarkt in Weert heeft het publiek kunnen stemmen op een favoriet project. Daarnaast heeft een vakjury de genomineerde projecten beoordeeld. Graag nodigen wij u uit tot het bijwonen van de uitreiking van de Architectuurprijs voor Weert en Nederweert 2019 en het bekendmaken van de publieksprijs op zondag 7 juli aanstaande, vanaf 14.30 uur in Brasserie Hotel ‘Antje van de Statie’, Stationsplein 1 in Weert.