Geen veteranendag voor Ad Heesakkers (1940)

WEERT – Oud-marinier Ad Heesakkers (1940) uit Maarheeze kan morgen niet naar de nationale veteranendag in Den Haag vanwege een opname in het SJG. In datzelfde ziekenhuis doet hij al 14 jaar vrijwilligerswerk.

Nederlandse veteranendag is een nationaal evenement waar heel Nederland haar meer dan 110.000 veteranen bedankt die zijn ingezet in dienst van de vrede, nu en in het verleden. Heesakker gaat elk jaar naar de veteranendag en dat hij morgen niet kan gaan doet hem pijn. Hij mist nu de ontmoeting met zijn maten die hij erg belangrijk vindt.

Heesakkers zat van 1960-1961 ruim 15 maanden aaneengesloten als marinier in Nieuw Guinea.

Vorig artikelZwoele zomeravond door harmonie St. Antonius en fanfare St. Jan
Volgend artikelWeert stad in het groen – 179/365