Eindexpositie InBeeld 2019 in ECI Cultuurfabriek Roermond

Met 80 werken van Limburgse amateurkunstenaars rondom thema ‘Sporen’

ROERMOND – Van 22 juni t/m 21 juli 2019 zijn in de ECI Cultuurfabriek te Roermond de 80 kunstwerken te zien die zijn genomineerd voor InBeeld 2019.

Voor deze tweejaarlijkse prijs voor de beeldende amateurkunst in Limburg stuurden maar liefst 351 amateurkunstenaars uit Nederlands- én Belgisch- Limburg een kunstwerk in rondom het thema ‘Sporen’. In de ECI Cultuurfabriek worden de werken geëxposeerd die volgens de jury de meeste originaliteit, zeggingskracht en kwaliteit hadden. Er is een rijke variatie aan werken te zien, zowel in kunstdiscipline als in materiaalgebruik.

Zo zijn er o.a. schilderijen, tekeningen en 3D-objecten. Op zaterdag 22 juni om 16.00 uur wordt tijdens een feestelijke bijeenkomst bekendgemaakt wie met de hoofdprijs van 250 euro, de tweede prijs van 150 euro en de derde prijs van 100 euro naar huis gaat. Daarnaast zal de winnaar van de publieksprijs ook bekend gemaakt worden.

ECI Cultuurfabriek Roermond
ECI 13, 6041 MA Roermond
www.ecicultuurfabriek.nl
Datum: 22 juni t/m 21 juli 2019
Opening en prijsuitreiking: zaterdag 22 juni, 16.00 uur