Zomerstadswandelingen in Roermond

Stadswandeling Roermond

ROERMOND – Vanaf 16 juli t/m vrijdag 23 augustus kun je iedere dinsdag t/m vrijdag met een VVV gids Roermond ontdekken.

Deze stadswandeling laat je proeven aan de cultuurhistorie van Roermond, een stad met oude statige huizen, prachtige kerken en meer dan 750 jaar geschiedenis. In de wandeling is een bezoek aan de St. Christoffelkathedraal of de OLV Munsterkerk inbegrepen. De wandeling start om 11:30 uur bij de VVV, Markt 17 in Roermond. Duur van de wandeling is ongeveer 1,5 uur. Aansluitend is nog de mogelijkheid om een rondvaart over de Maas- en de Maasplassen te maken. Liever shoppen of op een terrasje van het zomerweer genieten? Ook dat kan in Roermond!

VVV Zomerwandeling Roermond
Binnenstad Roermond, Markt 17, van: 11:30 tot 13:00
Meer info www.vvvmiddenlimburg.nl of bel 0475-335847

Vorig artikelFeestelijke opening Elisabethpad, een rolstoelvriendelijk familiepad
Volgend artikelMuziekmiddag met bigband LOS en jongerenkoor Equal Voices