Muziekmiddag met bigband LOS en jongerenkoor Equal Voices

Zondag 23 juni in de Uffelse Molen in Haler

Bigband Los

HALER | UFFELSEN – De bigband LOS uit Tungelroy en het Weerter jongerenkoor Equal Voices geven op zondag 23 juni een gezamenlijk concert in de Uffelse Molen in Haler/Uffelsen.

De aanvang is 14.00 uur en het concert duurt tot 16.00 uur. Het belooft een bijzondere muzikale middag in de authentieke sfeer van de Uffelse watermolen.

Bigband Los
LOS is een enthousiaste achttien leden tellende bigband met combo en zang, voorgekomen uit de fanfare van Tungelroy. De muzikanten van LOS variëren in leeftijd tussen de zeventien en negenentwintig jaar en brengen een breed muziekscala, variërend van Bob Marley tot Anouk en van Ray Charles tot Aretha Franklin. Vrolijke ontspannende muziek die past binnen de bijzondere sfeer van de Uffelse Molen.

Jongerenkoor Equal Voices 
Deze middag speelt LOS nummers uit haar eigen repertoire maar combineert dit met een sessie samen het Weerter jongerenkoor Equal Voices. Dit koor staat sinds haar oprichting o.l.v. Rita Scheffers en zal ook verschillende nummers uit hun repertoire ten gehore brengen. Twintig zangeressen eveneens in leeftijd variërend tussen de vijftien en de vijfentwintig. Equal Voices zingt voornamelijk pop- en musicalmuziek, waarbij ook veel aandacht is voor de presentatie. Het belooft een hele ontspannende maar muzikaal zeer gevarieerde middag te worden.

De Uffelse Molen
De middag (die gratis toegankelijk is) biedt tevens de mogelijkheid kennis te maken met de Uffelse watermolen gelegen langs de Uffelse beek. Een veertiende-eeuwse molen die de laatste jaren sterk is gerestaureerd. Een restauratie die nog steeds voortduurt. Naar de toekomst toe wil de Uffelse Molen – met name in het winterseizoen – meer van deze muzikale en culturele ontmoetingen organiseren. Daarover gaan wij u de komende periode nader informeren.  LOS Tungelroy, jongerenkoor Equal Voices en de Uffelse Molen heten u van harte welkom op zondag 23 juni in Haler/Uffelsen

Vorig artikelZomerstadswandelingen in Roermond
Volgend artikelWeert stad in het groen – 168/365