Tillift in zwembad de IJzeren Man

Mensen met een beperking kunnen met deze tillift verantwoord het water in worden geholpen.

WEERT – Vandaag werd aan stichting DSO een nieuwe tillift overhandigd voor gebruik in Zwembad de IJzeren Man. Mensen met een beperking kunnen met deze tillift verantwoord het water in worden geholpen. 

Deze lift is tot stand gekomen door de geweldige sponsoring van Samenfonds 0495, Ronde Tafel 146 Weert, Bedrijvencompetitie Greep naar de Hoorn en Zwembad de IJzeren Man.

Stichting DSO
Stichting Door sport Ontspanning stelt zich ten doel, binnen het gebied van de gemeente Weert en randgemeenten, de sportbeoefening door mensen met een beperking te bevorderen. Deze beperking kan zowel lichamelijk- als geestelijk van aard zijn. Onder de bezielende leiding van een groot aantal vrijwilligers wordt iedere week een groot aantal mensen met een beperking in staat gesteld om op vaste tijdstippen paard te rijden dan wel te zwemmen

Vorig artikelAtmoz Classics Outdoor in Weert
Volgend artikelWeert stad in het groen – 167/365