Lezing door Kirsten Kok van de Powervrouwacademy

Over keuzes maken en offers brengen voor een gelukkiger leven?!

Lezing 'Zin Zen en Zo' met Els van Steijn in de Paterskerk

WEERT – Op woensdag 19 juni aanstaande vindt er in de Paterskerk in Weert een uitdagende en interactieve lezing door Kirsten Kok van de Powervrouwacademy plaats. Het thema van de avond “Keuzes maken en offers brengen voor een gelukkiger leven”.

Kirsten Kok: “In mijn lezing ‘hoe ik ontsnapte aan de horrorvariant van The sound of Music” neem ik je mee in mijn verhaal. Net als vele vrouwen met mij heb ik mij lang vastgehouden aan de regels en overtuigingen uit mijn jeugd en liet dat mijn leven bepalen. Ik gaf altijd de omstandigheden de schuld, paste me aan en zette mezelf op allerlaatste plek. Totdat ik snapte dat het ook anders kon. Pas als je jezelf op de 1e plaats zet verandert je toekomst compleet.
Hoe zou het zijn als jij ook kunt kiezen voor jezelf? Als je weet hoe je jezelf op de eerste plaats kunt zetten zonder de ander te kort te doen?
In mijn interactieve lezing leer ik je in drie stappen hoe je dit kunt doen. Je gaat actief aan de slag en ik daag je liefdevol uit om die stappen ook meteen te zetten…”

Organisatie: Zin, Zen en Zo
Tickets zijn te verkrijgen op www.zinzenenzo.nu | Kosten zijn 20 euro | Vanaf 19.30 is er koffie/thee verkrijgbaar

DELEN
Vorig artikelHappy Sunday fest in Weert
Volgend artikelDagkrabbel 167/365