Bijna 60.000,- voor Dagopvang Weert

Crossmoor Charity Cup

Bestuur 'Dagopvang Weert' ontvangt cheque van de Werkgroep Crossmoor Charity Cup | foto Henk Gielis

WEERT – Vrijdag 14 juni werd op de prachtige baan van Golf en Country Club Crossmoor in Weert voor het zesde jaar op rij een speciale golfdag gehouden met dit jaar als goede doel stichting Dagopvang Weert voor het opzetten van de 6de Huiskamer in het klooster van de Birgittinessen in het centrum van Weert.

Voorzitter Vincent Nies van de Crossmoor Charity Cup overhandigde een cheque van maar liefst € 59.139,50  aan het bestuur van Stichting Dagopvang Weert. Zo’n 124 golfers speelden gedurende de dag een wedstrijd met aansluitend een gevarieerd avondprogramma, met een loterij en en veiling waarbij ruim 180 personen aanwezig waren.

Met dit bedrag kan de 6de Huiskamer worden opgezet, met eveneens de mogelijkheid om middels gesponsorde dinerbonnen aan potentiële bezoekers de drempel te verlagen voor een eerste bezoek.

Vorig artikelDagkrabbel 165/365
Volgend artikelWeert stad in het groen – 166/365