OML koopt kavel Lijnpad in Maasbracht

De ruime kavel aan het Lijnpad op bedrijventerrein Koeweide in Maasbracht

MAASBRACHT – Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg B.V. (OML) heeft van de gemeente Maasgouw een kavel gekocht. De kavel van circa 6.500 m2 is gelegen aan het Lijnpad op bedrijventerrein Koeweide in Maasbracht. De omvang en ligging maken de kavel uniek. De kavel ligt namelijk vlakbij de A2 en op zeer korte afstand van de A73. Door OML wordt de kavel toegevoegd aan haar verkoopportefeuille.

Kavel Lijnpad uniek in Midden-Limburg
Bedrijventerrein Koeweide waar het Lijnpad gelegen is, is een gemengd bedrijventerrein in de gemeente Maasgouw. Bedrijven tot en met milieucategorie 4.1 kunnen zich hier vestigen. Het bedrijventerrein ligt niet alleen direct aan de A2 en vlakbij de A73 maar ook aan de Maas. Directeur Serge Hoppenbrouwers vertelt: “OML hoopt dit unieke kavel aan het Lijnpad te verkopen aan een ondernemer die bijdraagt aan de economische ontwikkeling van Midden-Limburg. Het gaat om een van de grotere beschikbare bouwkavels in Midden-Limburg met zijn omvang van circa 6.500 m2. Het is ook nog eens een zichtlocatie omdat op de kavel tot 20 meter hoog gebouwd mag worden.” Voor meer informatie over de mogelijkheden, kan contact worden opgenomen met OML B.V.

Over OML
OML BV draagt bij aan de economische ontwikkeling van de regio Midden-Limburg en doet dit in samenwerking met gelieerde partijen, bedrijfsleven en overheden. OML B.V. heeft de volgende kerntaken: advisering bij ruimtelijk-economische vraagstukken, locatie- en gebiedsontwikkeling, acquisitie van bedrijven en sales van bedrijventerreinen alsmede de ontwikkeling en uitgifte van nieuwe bedrijventerreinen.

OML heeft percelen te koop op de bedrijventerreinen: Businesspark ML in Echt, Windmolenbos en Zevenellen in Haelen, Merummerpoort, De Hanze, Boven de Wolfskuil, De Grinderij en Oosttangent in Roermond. Op de bedrijventerreinen Roerstreek-Zuid en Roerstreek-Noord in Roermond en bedrijventerrein Koeweide in Maasbracht is elk nog één kavel beschikbaar.

Vorig artikelWeert stad in het groen – 155/365
Volgend artikelVoorlopige stop op geitenhouderijen