Start kaartverkoop Bevrijdingsfestival Weert

WEERT – Door toedoen van de overweldigende reacties na de eerste berichten over het Bevrijdingsfestival Weert, heeft de organisatie besloten om de kaartverkoop een dag eerder te starten en wel morgen, woensdag 29 mei om 10.00 uur. Mede gezien het feit dat 30 mei een feestdag is en technische backup en ondersteuning dan niet mogelijk is, is de verkoop met 1 dag vervroegd.

Wees er snel bij, de Early Bird kaarten zijn beperkt verkrijgbaar en op = op. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website en de Facebookpagina van het evenement.

Festival
21 september aanstaande vindt het bevrijdingsfestival plaats op het grasveld aan de Oude Suffolkweg en Eindhovenseweg Weert.Tijdens dit evenement staan grote Nederlandse artiesten op het podium, waaronder BLØF, Nielson, Waylon en Maan. Naast deze landelijk bekende artiesten, wordt er een podium geboden aan lokaal en regionaal toptalent. Het gehele evenement zal in teken staan van de bevrijding van Weert. Het festival is van 13.00 tot 01.00 uur.

De organisatie is in handen van Stichting Gran Fiesta, de organisatie achter Weert Totaal Festival, beter bekend als WTF. Dit evenement vindt jaarlijks plaats op Hemelvaartsdag.