Eerste editie Sport en Spel dag voor mensen met een beperking

Weert – Zaterdag 29 juni vindt de eerste Sport en Spel dag voor mensen met een beperking plaats. Deze dag wordt georganiseerd door Open Club Weert Noord Verenigd! Sporthal Boshoven opent gratis de deuren tussen 13.00 uur en 15.45 uur om alle mensen met een beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. De Dirk Kuijt Foundation, alle clubs behorende bij Open Club Weert Noord Verenigd en vele vrijwilligers.

Het programma bestaat uit een gezamenlijke warming-up en verschillende sportactiviteiten waaronder voetbal, basketbal, honk en softbal, badminton, tennis, boccia en dans. Ook kunnen de deelnemers een echte stormbaan bedwingen.

De organisatie biedt alle deelnemers fruit en een consumptie aan.

Deze dag is speciaal voor kinderen en volwassen met een beperking en hun begeleiding. De toegang is gratis. Men kan binnenlopen tussen 13.00 – 15.45 uur in sporthal Boshoven, Vrakkerveld 2 in Weert