Open Dag: Naaktrecreatie in Roermond

ROERMOND – De jaarlijkse Nationale Open Dag Naaktrecreatie vindt dit jaar plaats op zondag 26 mei. Deze dag wordt al meer dan een halve eeuw georganiseerd. Ook het naaktrecreatieterrein bij de Isabellagriend ten westen van de Oolderplas kan op deze dag bezocht worden door iedereen die geïnteresseerd is in bloot ontspannen. 

Je kunt op het terrein een kijkje nemen tussen 10:00 en 16:00 uur. Het terrein in Ool in het zuidwesten van Roermond – via Herten in de bocht van de Maas- en Broekstraat de dijk omhoog en rechts door het hek de verwijsborden volgen = eindje wandelen –  leent zich uitstekend voor dagrecreatie. Het terrein is uniek, omdat het puur natuur is en vanwege het gegeven dat het over land en over water via de Maas bereikbaar is.

Wij kunnen ons voorstellen dat iemand bij een eerste bezoek aan een naturistenterrein vol zit met vragen. Denk aan: Ging je als kind ook al naar blootcampings? Vertel je dit aan collega’s, vrienden, buren en familie? Hoe ga je om met vakantiefoto’s? Kom je weleens bekenden tegen? En nog veel meer.

De Open Dag is bedoeld voor iedereen die antwoord wil krijgen op deze en andere vragen. Ook kun je een rondleiding krijgen, een leuk gesprek aangaan of gewoon simpel genieten van de prachtige natuur, vogel- en kikkergeluiden, beversporen enzovoort. Neem alvast een kijkje bij het nieuws – of de natuurpagina’s op onze website: https:// naturisme-isabellagriend.nl.

Geïnteresseerden, nieuwsgierigen, maar ook doorgewinterde blootrecreanten zijn zondag 26 mei dus van harte welkom. Vooraanmelding is niet nodig en we serveren een passend drankje. Je hoeft niet uit de kleren, maar het mag wel, en we zullen je als bestuur gekleed ontvangen,

Het belooft redelijk weer te worden en van een regendrupje zijn we niet bang; mocht deze voorspelling toch slechter worden dan gaat het helaas niet door.

Vorig artikelWeert stad in het groen – 139/365
Volgend artikelDagkrabbel 139/365