Jeroen Hennissen neemt afscheid van Dorpsraad Ospel

OSPEL- Gisteravond, woensdag 15 mei 2019, heeft Jeroen Hennissen de laatste bestuursvergadering van Dorpsraad Ospel als voorzitter afgesloten. Hij stopt na 10 jaar actief te zijn geweest als bestuurslid.

Vanuit Gemeente Nederweert was wethouder Henk Cuijpers samen met Freddy van de Laar, Regisseur leefbaarheid Ospel, als tijdelijke vervanger van Iris Van de Ven aanwezig om ook een dankwoord uit te spreken vanuit het Gemeentebestuur.

Uiteraard hebben wij als bestuur deze laatste vergadering uitgebreid stilgestaan bij dit afscheid en hem dankbare woorden uitgesproken. Benieuwd naar deze dankbetuiging? Bekijk dan bijgevoegd document.

OPROEP nieuwe bestuursleden Dorpsraad Ospel
Ben jij Fan van Doospel en heb jij de leefbaarheid van Ospel hoog in het vaandel staan? Dan is een rol in het bestuur van de Dorpsraad Ospel geschikt voor jou!
Wil je een vergadering proefdraaien? We vergaderen elke 3e woensdag van de maand om 19.30 uur in de Haaze-hoof te Ospel. Meld je bij ons via [email protected] of bij een van de huidige bestuursleden http://www.dorpsraad-ospel.nl/Het-bestuur/