Voorronde-expositie InBeeld 2019 bij Cwartier in Weert

Met 20 kunstwerken rondom thema ‘Sporen’

WEERT – Van 25 mei t/m 2 juni 2019 vindt bij Cwartier in Weert een van de acht voorronde-exposities van InBeeld 2019 plaats. Deze tweejaarlijkse wedstrijd voor de beeldende amateurkunst wordt georganiseerd door het Huis voor de Kunsten Limburg in samenwerking met Nederlands- en Belgisch-Limburgse centra voor de kunsten.

Voor deze editie werden ruim 350 kunstwerken rondom het wedstrijdthema ‘Sporen’ ingezonden. In Cwartier, het oude gemeentehuis van Weert dat is getransformeerd in een sociale en creatieve broedplaats voor ondernemers en organisaties, zijn er daarvan twintig te zien.

De expositie in Cwartier wordt georganiseerd in samenwerking met RICK en is gratis te bezoeken van 25 mei t/m 2 juni 2019 van maandag t/m vrijdag van 9.00-18.00 uur en op donderdag tot 21.00 uur. Adres: Beekstraat 54, 6001 GJ Weert. Op zondag 2 juni om 15.00 uur vindt een finissage plaats. Hierbij worden ook de winnaars van deze voorronde van InBeeld 2019 bekendgemaakt. Hun werk wordt van 22 juni t/m 21 juli 2019 tentoongesteld tijdens de eindexpo in de ECI Cultuurfabriek in Roermond. Zij maken bovendien kans op de InBeeld Prijs 2019.

 

Kijk voor meer informatie over InBeeld 2019 op www.hklimburg.nl/inbeeld.

Vorig artikelExcursie Sarsven en De Banen
Volgend artikelMeedenken met de provincie