Wandelen met de hond ‘Heel Weert Wandelt’

Marieke Naus, Danae Schaeken en Ardjoeno de Clonie Mac Lennan

WEERT – Marieke Naus, Danae Schaeken en Ardjoeno de Clonie Mac Lennan zijn eerstejaarsstudenten marketing, communicatie en evenementen aan De Rooi Pannen in Eindhoven. Zij zijn bezig een project bezig met het organiseren van een evenement. Inmiddels hebben er al ruim 350 mensen ingeschreven. Alle opbrengsten hiervan zullen naar een goed doel gaan, zij kozen voor Stichting Dierenlot.

Het evenement wordt Heel Weert Wandelt, een kleine hondenwandeling met vele nevenactiviteiten. Er komt bijvoorbeeld een dierenambulance langs waarin mensen een kijkje kunnen nemen en een informatiekraam over het goede doel. Verder krijgen de eerste 30 bezoekers een mooie goodiebag. Men is nog met enkele hondenscholen in contact om een leuke workshop te verzorgen.

Tot slot heeft de locatie nog enkele dingen te bieden. Heel Weert Wandelt vindt namelijk plaats bij professioneel hondentrimmer Jetty van der Hulst in Nederweert. Op deze locatie is veel te zien qua dieren en natuur, ook beschikt deze locatie over een winkel die deze dag open zal zijn.

Heel Weert Wandelt vind plaats op zondag 19 mei, van 11.00u – 15.00u op Booldersdijk 29 in Weert. De entree kost 1 euro per persoon, maar als je een hond hebt, 3 euro in totaal.

Vorig artikelBijen in de tuin, imkervereniging Ambrosius haalt ze op
Volgend artikelWeert stad in het groen – 134/365