Team Claudia DESM Spinning marathon

WEERT – Op zondag 19 mei vindt in de kantine van DESM aan de Kaaskampweg in Weert de Team Claudia DESM Spinning marathon plaats.

Maar liefst 18 teams van 9 personen zullen van 9.00 uur 18.00 uur op een sportieve manier onder begeleiding van professionele instructeurs en instructrices de nodige kilometers afleggen. Tevens zal om 19.00 uur de tussenstand bekend gemaakt worden van de opbrengst welke Team Claudia DESM tot op heden heeft opgehaald met allerlei acties, waarvan deze spinningmarathon de laatste geld wervende actie zal zijn. Op 1 juni zal een team bestaande uit 27 deelnemers en 9 vrijwilligers afreizen naar Bourg d’Oisans om op 6 juni de legendarische Alpe d’Huez te beklimmen.

Team Claudia DESM hoopt dat zoveel mogelijk mensen de kantine bezoeken om de sportievelingen een hart onder de riem te steken. Gedurende de hele dag zullen teamleden van Team Claudia loten verkopen en omstreeks 19.00 uur zal de trekking van de loterij zijn met mooie door de middenstand van Weert geschonken prijzen. Tevens zullen wij de opbrengst welke op dat moment is gedoneerd door vele particulieren en bedrijven bekend maken. Een klein tipje van de sluier kunnen wij al geven, wij zijn best trots op het op dit moment bekende bedrag en op het feit dat wij als DESM op deze manier een klein steentje kunnen bijdrage in de strijd tegen deze vreselijke ziekte en straks een mooi bedrag kunnen overmaken aan het KWF.

Tot zondag 19 mei in de kantine van DESM Team Claudia DESM

Vorig artikelProject ‘Dear Landscape’ voor de aanvraag van Kempen~Broek tot UNESCO Mens- en Biosfeergebied
Volgend artikelBijen in de tuin, imkervereniging Ambrosius haalt ze op