Unicorn Weert verandert naam in Limagrain Ingredients

Unicorn Weert

WEERT – Vanaf 13 mei 2019 verandert de business unit van de Limagrain-groep die zich toelegt op ingrediënten, haar naam van Limagrain Céréales Ingrédients in Limagrain Ingredients. Deze verandering is ook van toepassing op Unicorn Grain Specialties BV uit Weert en Unicorn Grain Specialties GmbH, de twee entiteiten die zich vorig jaar bij Limagrain Ingredients hebben aangesloten.

De nieuwe naam: Limagrain Ingredients staat voor de internationalisering van haar activiteiten. Vandaag de dag worden de Limagrain ingrediënten verkocht in 58 landen met een omzet van bijna 150 miljoen euro. Jaarlijks wordt meer dan 330.000 ton graan verwerkt in zeven productielocaties in heel Europa.

Limagrain Ingredients verkoopt haar producten in 6 internationale toepassingsmarkten; Bakery, Culinary, Snacks, Breakfast Cereals, Petfood & Horses en Young Animals (biggen en kalveren) én twee lokale markten: Traditionele Bakkerij en Houtpellets.

Elke dag eten honderden miljoenen mensen, huisdieren en jonge dieren producten met unieke functionaliteiten die Limagrain Ingredients maakt, produceert en verkoopt. Limagrain Ingredients begrijpt de textuur en verbetert de voedingswaarde.

Vorig artikelFeestelijke opening Zonnepark Altweerterheide
Volgend artikelDagkrabbel 133/365