Plantentorens geplaatst in Ospel

OSPEL – Vandaag is Ospel weer opgefleurd met de bekende plantentorens welke volop gevuld zijn met fleurige planten. In totaal hebben we 8 torens geplaatst, welke mogelijk gemaakt zijn door sponsoren die elk met een reclamebord op 1 van de torens zijn vertegenwoordigd.

PLANTENTORENS 2019 – FLEURIG OSPEL

Bij Boomkwekerij Giel Hekers zijn we vanmorgen begonnen met plaatsen van de bakken in de torens.  Daarna zijn deze met hulp van Van Laanen Ospel keurig op de juiste plaatsen neergezet:

Hoek Hennesweg/O.L. Vrouwestraat, 2x Aerthijsplein, Pastorie, Hoek O.L. Vrouwestraast/Reijndersweg, Hoek Lochtstraat/Klaproosstraat, Hoek Lochtstraat/Meester Hermansstraat en overgang Lochtstraat/Meijelsedijk.

Alle betrokken vrijwilligers en sponsors bedankt voor het mogelijk maken van dit fleurige initiatief. We hopen dan ook dat dit jaar weer net als alle voorgaande jaren weer goed doet groeien en bloeien. Dat Doospel er weer fleurig bij komt te staan!

Om de groei en bloei mede mogelijk te maken hebben de planten water en verzorging nodig! Hiervoor hebben/zoeken we vrijwilligers die bijvoorbeeld 1 keer per 2 weken een kleine 2 uur willen helpen met water geven.
In totaal moeten de planten 3x per week water hebben. Zeker wanneer de temperaturen in ons land weer ver boven de 30 graden komen.

Enthousiaste inwoners die willen helpen met water geven van de plantentorens kunnen zich melden bij Jan Smeets 06-50424459 of per mail [email protected] Ook voor meer informatie of als je op een andere wijze wilt bijdragen om dit initiatief van Dorpsraad Ospel mogelijk te maken in de toekomst.